Epliroforia

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μόλις το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητό του, τον πλησίασαν διακριτικά και πυροβόλησαν.

Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν,χωρίς να διευκρινίζεται το μέσο που χρησιμοποίησαν, τουλάχιστον για την ώρα.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός από τα πρώτα λεπτά, καθώς από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου προέκυπτε ότι το όνομα του ιδιοκτήτη είναι Φλώρος, με αποτέλεσμα να υποθέσουν οτι ενδεχομένως και να πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του Αριστείδη Φλώρου.

Αργότερα όμως η σύζυγος του θύματος ενημέρωσε τις Αρχές ότι δεν υπάρχει κάποια διασύνδεση και ότι μέχρι στιγμής δεν μπορεί να υποθέσει ποιος ή ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τους πυροβολισμούς στον σύζυγό της και ποια μπορεί να είναι τα κίνητρά τους.

Στο σημείο του συμβάντος έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ αστυνομικοί σαρώνουν την περιοχή του Ψυχικού για να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας το οποίο να βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για παράνομες υποθέσεις, ενώ ερευνούν ακόμη και σχέσεις με φυλακισμένους, χωρίς, όμως, σε καμία περίπτωση, ακόμη, να έχουν καταλήξει σε οποιοδήποτε συμπέρασμα για την ώρα.


Νεότερη Παλαιότερη

Τοποθέτηση προϊόντος