Epliroforia

MIRAGE 2000 ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΑΝ F-22 RAPTOR ΚΑΙ ΕΞΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ


Πραγματικά η Ελλάδα διαθέτει τους καλύτερους πιλότους του ΝΑΤΟ, όταν πριν μερικές ημέρες είχαν μια  τρομερή επιτυχία στο TLP 2018-3 στην βάση Albacete στην Ισπανία, όταν φέρονται να  αναχαίτισαν δύο αμερικανικά F-22 Raptor, αφήνοντας τους Αμερικανούς με ανοικτό το στόμα.

Οι ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας και συγκεκριμένα της 331 Μοίρας της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα, προκάλεσαν πανικό σε όλους τους συμμετέχοντες με τις δυνατότητες και την μαχητικής τους αξία,  αναχαιτίζοντας το καλύτερο αεροσκάφος του κόσμου, το αμερικανικό F-22  Raptor, σύμφωνα με τον Veteranos.gr.

Οι πιλότοι μας συμμετείχαν στην 3η εκπαιδευτική σειρά Αέρος για το 2018, του Tactical Leadership Programme – Τακτικού Προγράμματος Ηγεσίας (TLP), που διεξάγεται στην ισπανική αεροπορική βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας.

Η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε στο εν λόγω πρόγραμμα, με τέσσερα αεροσκάφη και ανάλογο ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό, καθώς και ελεγκτές Αεράμυνας και προσωπικό ειδικότητας Πληροφοριών.

Πρόκειται για ένα τύπο αεροσκαφών τα οποία στην κυριολεξία τρέμουν οι Τούρκοι μιας και δεν διαθέτουν στο δικό τους οπλοστάσιο.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες, έμπειροι αξιωματικοί του Ισραηλινού στρατού είχαν ανακοινώσει «για να ακούσει η Τουρκία», ότι...

με πλήρη δράση της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, όλες οι τουρκικές αεροπορικές βάσεις θα «σβηστούν» από τον χάρτη μέσα σε 48 ώρες.

Το video είναι από την επιστροφή των αεροσκαφών μετά την άσκηση...

Νεότερη Παλαιότερη

Τοποθέτηση προϊόντος