Epliroforia

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ



Η διαμόρφωση του σπιτιού και του κήπου δεν είναι εύκολη υπόθεση, υπάρχουν όμως παραδείγματα που δείχνουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζεται απλώς λίγη φαντασία για να βελτιώσουμε εργονομικά και αισθητικά τον χώρο μας.

Το χολ στην είσοδο μιας κατοικίας είναι η πρώτη εικόνα που έχει ο επισκέπτης, για αυτό και μόνο αξίζει να το διαμορφώσουμε με τρόπο τέτοιο που να εκπέμπει οικειότητα και θαλπωρή. Κύριο χαρακτηριστικό σε έναν τέτοιο χώρο είναι συνήθως η ομπρελοθήκη, κρεμαστράκια (ή μεταλλικός καλόγερος), ένα μικρό κομοδίνο και φυσικά καθίσματα για τον επισκέπτη ή κάποιο μικρό παγκάκι.

φώτο: decoratingyoursmallspace
Όλα αυτά τα μικροέπιπλα μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά και να δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δεν ξεχνάμε να δώσουμε λίγη ενέργεια στον χώρο με την τοποθέτηση φωτογραφιών ή μικρών κάδρων.

φώτο: typeinteriors
Ίσως από τις πιο χρήσιμες ιδέες διακόσμησης για το μπάνιο μας. Η προσθήκη της ξύλινης επένδυσης στην ντουζιέρα δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα και παράλληλα αυξάνει την τριβή στα πόδια, βοηθώντας στην αποφυγή πτώσεων. Από την φωτογραφία έχουμε την αίσθηση ότι η ντουζιέρα μετατράπηκε σε ένα μικρό spa.


Η τοιχογραφία σε συνδυασμό με την τοποθέτηση φωτογραφιών, είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος διακόσμησης του τοίχου μας και διεκδικεί επάξια την προσοχή του επισκέπτη. Ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον, όταν η διάταξη των κάδρων χαρακτηρίζει το οικογενειακό μας δέντρο όπως δείχνει η παραπάνω φωτογραφία.

φώτο: houzz

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε τον κήπο μας. Ο κήπος ειδικά το καλοκαίρι, αν είστε από τους ανθρώπους που σας αρέσει να καλείτε κόσμο στο σπίτι, γίνεται το καθιστικό του σπιτιού.  Τι πιο όμορφο ένα τεράστιο παγκάκι, κατασκευασμένο από ξύλο και πέτρα για να προσφέρει μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

spitikaidiakosmisi.gr


AntzoulatosDemas
Νεότερη Παλαιότερη

Τοποθέτηση προϊόντος