Epliroforia

ΤΟ TWITTER ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ

twitter

Σύμφωνα με το επίσημο blog του, το Twitter δεν αποκλείει να αυξήσει τον αριθμό των χαρακτήρων που θα επιτρέπει σε κάθε tweet. 

Ο περιορισμός των 140 χαρακτήρων, σύμφωνα με το Twitter, είναι αρκετά δεσμευτικός για διάφορους χρήστες που χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο, ενώ στην αναφορά του το Twitter τονίζει το γεγονός ότι όσοι γράφουν tweets σε μια άλλη γλώσσα ενδέχεται να έχουν στη διάθεσή τους μεγαλύτερη εκφραστική ελευθερία μέσω των χαρακτήρων.

To Twitter σκέφτεται να ξεκινήσει να δοκιμάζει νέα όρια χαρακτήρων στα tweets, τα οποία αναμένεται να φτάσουν έως και τους 280 χαρακτήρες.

Το Twitter έχει βρει ότι σε γλώσσες που δεν χρησιμοποιούνται σύμβολα, όπως είναι η αγγλική, χρησιμοποιείται σε μεγαλύτερο βαθμό το όριο των 140 χαρακτήρων, επομένως εκεί εμφανίζεται να υπάρχει η ανάγκη για χρήση του ορίου των 140 χαρακτήρων. Μάλιστα, σε όσες περιπτώσεις το Twitter δοκίμασε αύξηση του ορίου των 140 χαρακτήρων, τότε παρατήρησε ότι οι χρήστες του επέλεγαν να στείλουν περισσότερα tweets.

To Twitter δηλώνει ότι θέλει να κάνει περισσότερες δοκιμές προτού να αποφασίσει να προχωρήσει στο λανσάρισμα της δυνατότητας των χρηστών να κάνουν tweets με 280 χαρακτήρες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο επίσημο blog του, πάντως, δεν θεωρεί ότι οι 280 χαρακτήρες θα αλλάξουν τη μορφή του δικτύου microblogging.
Νεότερη Παλαιότερη

Τοποθέτηση προϊόντος