Epliroforia

ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ


Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροψία-νεκροτομή, δεν μπορούν να εξακριβωθούν επακριβώς τα αίτια θανάτου του

Απροσδιόριστη παραμένει η αιτία θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροτομή.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών, Νίκου Καλογριά και Σουλτάνας Μαριανού, καθώς και του Σ. Τσαντίρη, ο οποίος ορίστηκε από την οικογένεια του 33χρονου δεν προσδιορίζει την ακριβή αιτία του θανάτου του.

Ειδικότερα, οι ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροψία-νεκροτομή, δεν μπορούν να προσδιορίσουν την ακριβή αιτία του θανάτου του.

Στο σημείο που συμφωνούν οι ιατροδικαστές και ο σύμβουλος που ορίστηκε από την οικογένεια είναι ότι δεν έφερε κακώσεις που να προκαλέσουν τον θάνατό του. 

Έτσι, αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να πέσει φως στην αιτία θανάτου του.

Πλέον περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις παράλληλα με την έρευνα της Αστυνομίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Aπό το THE TOC
Νεότερη Παλαιότερη

Τοποθέτηση προϊόντος