Epliroforia

Ο ΓΙΓΙΤ ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΠΑΛΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Ο ΓΙΓΙΤ ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΠΑΛΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

O Γιγίτ Μπουλούτ, γνωστός για τις ανθελληνικές του δηλώσεις, απείλησε με καταστροφή την Ελλάδα μέσα σε 3-4 ώρες αν επιτεθεί στη Τουρκία !

Να υπενθυμίσουμε  οτι o Τουρκικός Στρατός έκανε πάνω από ένα μήνα να καταλάβει το Αφρίν που για την προστασία του είχε ελάχιστους μαχητές χωρίς υποστήριξη από άλλα μέσα.

Το κατάφεραν μόνο όταν οι Αμερικανοί άδειασαν τους Κούρδους και οι μισθοφόροι των τούρκων υπερκέρασαν τα δύο Φυλάκια που φύλαγαν το Αφρίν


Ας μην σταθούμε σε δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, που πριν 2-3 χρόνια είχε πει οτι αν η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία αναπτυχθεί σε πλήρες εύρος δυνάμεων, μέσα σε 48 ώρες, η Τουρκική Αεροπορία θα έχει υποστεί ολοκληρωτικά πλήγματα.



Αυτό δεν σημαίνει οτι επιθυμεί κανείς τον πόλεμο, ή οτι δεν αναγνωρίζουμε τα μεγέθη των στρατών των 2 χωρών. Πέρα από τις δυνάμεις όμως ως νούμερα, υπάρχουν και κάποιοι πολλαπλασιαστές ισχύος που δεν έχουν ληφθεί υπόψιν.  Αυτοί είναι ικανοί να φέρουν την ανατροπή των αποτελεσμάτων κάποιες φορές.
Νεότερη Παλαιότερη

Τοποθέτηση προϊόντος